Day One-patch lost framerate problemen Witcher 3 op

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Day One-patch lost framerate problemen Witcher 3 op

Ondertussen zijn de eerste reviews van The Witcher 3 verschenen en daaruit blijkt dat de game toch nog wat ruwe randjes heeft. Vooral problemen met de framerate zou een doorn in het oog van verschillende reviewers zijn.

In veel reviews is duidelijk geworden dat er nog best wel wat bugs in de game zitten en in sommige gevallen de framerate heel hard terug zakt. Soms zelfs tot onder de 30 frames per seconde. Omdat dit de ervaring natuurlijk niet ten goede komt, zal er bij de release een patch verschijnen die deze problemen op moet lossen.

Op Twitter gaf Marcin Momot, community manager bij ontwikkelaar CD Projekt Red, aan dat de stabiliteit en framerate al zijn verbeterd in de afgelopen dagen:

In een andere tweet geeft Momot aan dat de framerate bij de release een stuk beter zal zijn en dat men zich dus geen zorgen hoeft te maken:

The Witcher 3: Wild Hunt ligt op 19 mei in de winkels voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Uiteraard gaan wij ook zo snel mogelijk met volle snelheid aan de slag om jullie een uitgebreide review van de game te kunnen presenteren.