The Witcher 3: Wild Hunt bereikt 1 miljoen pre-orders

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
The Witcher 3: Wild Hunt bereikt 1 miljoen pre-orders

Volgende week moet het derde deel van The Witcher-serie uitkomen, maar het lijkt nu al op een groot succes uit te draaien. De nieuwe RPG van ontwikkelaar CD Projekt RED heeft namelijk al de grens van één miljoen pre-orders bereikt.

Via Twitter werd dit heugelijke nieuws gedeeld met de wereld. Hoe de verdeling is tussen de verschillende platformen is niet bekendgemaakt. The Witcher 3: Wild Hunt schept hoge verwachtingen en de vele vrijgegeven (gameplay)trailers hebben al laten zien wat ons staat te wachten. Ook heeft de Poolse ontwikkelaar gezegd dat The Witcher 3 dertig keer groter is dan zijn voorganger. In het laatste deel van de franchise die draait om Geralt of Rivia reis je deze gigantische wereld door om een nieuwe dreiging te stoppen genaamd The Wild Hunt.

Op 19 mei komt de langverwachte game uit voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Er zijn echter al een paar winkels in de Verenigde Arabische Emiraten wat voorbarig geweest en hebben dus al wat exemplaren veel te vroeg verkocht. Er zijn via Steam al een aantal streamers geband wegens het te vroeg streamen van The Witcher. Wij moeten nog even geduld hebben tot volgende week dinsdag.