Eerste info Hardline-DLC bekend

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Eerste info Hardline-DLC bekend

Battlefield Hardline-ontwikkelaar Visceral Games heeft de eerste details vrijgegeven over het eerste DLC-pakket van de recent verschenen Battlefield-game. Dit deden ze in de Don’t Revive Me Bro-podcast, een Battlefield-podcast.

De eerste DLC zal door het leven gaan als Criminal Activity en zal zoals gebruikelijk van Battlefield-games vier nieuwe levels bevatten en een selectie aan nieuwe speeltjes. Twee van die vier nieuwe kaarten zullen in het donker gespeeld worden, iets wat wel in de singleplayer aanwezig was maar in de multiplayer leek te ontbreken.

Daarnaast zal er volgens Zach Mumbach, multiplayer producer van de game, meer nadruk komen te liggen op de vernietigbare omgevingen. Het zal ook duidelijker worden wat wel of niet kapot kan in de omgeving, iets wat bij de eerste lading levels een veelgehoorde klacht was van spelers. Ook zullen er nieuwe voertuigen verschijnen met de DLC.

Op de vraag of de focus nu zal verschuiven naar de DLC antwoorde Mumbach het volgende:

De nieuwe DLC zal een hoop Premium spullen bevatten, maar we blijven de spelers die alleen de game hebben gekocht en geen Premium gebruiken ook gewoon ondersteunen.

De Criminal Activity-DLC heeft een releaseperiode van deze zomer, maar een precieze datum ontbreekt op dit moment nog. Waarschijnlijk zullen we tijdens de E3 meer informatie krijgen.