Tony Hawk’s Pro Skater 5 onthuld

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Tony Hawk’s Pro Skater 5 onthuld

Na veel geruchten is het dan nu eindelijk definitief. Uitgever Activision komt dit jaar nog met een nieuwe game over de legendarische skater Tony Hawk genaamd: Tony Hawk’s Pro Skater 5.

Deze nieuwe skate-game gaat worden gemaakt door de studio Robomodo die ook verantwoordelijk was voor Tony Hawk: Ride, Shred en Pro Skater HD. Het vervolg van de Pro Skater-serie komt dertien jaar na het vorige deel en belooft “terug te keren naar de originele gameplay van de begindagen van de serie”. Ook worden er nieuwe elementen geintroduceerd, zoals “power-ups en de mogelijkheid om raketten af te vuren in bepaalde missies” De aankondiging van deze game komt niet helemaal uit de lucht vallen aangezien Hawk zelf al had aangekondigd bezig te zijn met een nieuwe game voor de consoles. Ook lekte er vorige maand foto’s van een evenement voor een game waarop duidelijk de naam Tony Hawk 5 te lezen was.

Tony Hawk’s Pro Skater 5 gaat dit jaar nog uitkomen voor de PlayStation 4 en Xbox One. Een versie voor de PlayStation 3 en Xbox 360 zal daarna volgen.