Star Wars: Battlefront zal releasen met 12 maps

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Star Wars: Battlefront zal releasen met 12 maps

Wanneer Star Wars: Battlefront uitkomt zal de game 12 verschillende maps hebben om erop los te schieten. Endor en Hoth waren al bekend en nu is de lava-planeet Sullust ook bekendgemaakt.

In Nederland is het op 4 mei Dodenherdenking, maar wereldwijd staat deze dag beter bekend als internationale Star Wars-dag. Daarom zijn er vandaag een aantal nieuwtjes naar buiten gekomen over de aankomende film, Star Wars Episode VII: The Force Awakens, maar ook over Star Wars: Battlefront.

De shooter zal gebaseerd zijn op alleen de eerste trilogie (IV, V en VI dus) en zal een totaal van 12 maps bevatten wanneer de game uitkomt. DICE wilde fans echter wel op het hart drukken dat die 12 maps apart beschouwd moeten worden van de verschillende co-op missies die de game zal krijgen. De 12 maps zijn dus alleen voor de multiplayer van de game. Beide zullen ongetwijfeld meer misses en maps krijgen door middel van DLC.

Welke deze 12 zijn is maar voor één vierde bekend. We weten dat één van de maps zich afspeelt op Endor, een ander op Hoth en vandaag werd bekend gemaakt dat de lava-planeet Sullust ook in het rijtje zal horen. Volgens DICE zal Star Wars: Battlefront een aantal grote maps krijgen en een aantal maps die meer close quarter zijn.

Welke planeten zullen nog meer een opwachting maken?