Warner Bros. deelt info over Season Pass van Batman: Arkham Knight

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Warner Bros. deelt info over Season Pass van Batman: Arkham Knight

Vorige week maakte Warner Bros. en ontwikkelaar Rocksteady bekend dat er een Season Pass voor Batman: Arkham Knight zou zijn. Het prijskaartje van €40 is echter niet mals en dit leverde veel kritiek op vanuit de community die bang waren voor te weinig content. Vandaag heeft Warner Bros. meer losgelaten over de inhoud van de Season Pass om de fans gerust te stellen.

Via Facebook geeft ook Warner Bros. aan dat de vraag naar extra informatie vanuit de community behoorlijk hoog was en dat ze daarom al wat details vrij willen geven over de DLC. Wat er uiteindelijk bekend is gemaakt geeft toch hoop dat het een goed gevulde Season Pass zal worden. Zo kan men voor de eerste keer in de Arkham serie spelen als Batgirl die ook een verhaallijn krijgt in een gloednieuwe locatie. Ook word het verhaal van Batman en een aantal bondgenoten verder uitgebreid in de DLC.

Verder is er ook een verzameling van historische Batmobiles die allemaal bespeelbaar zijn op verschillende racetracks. Daarnaast zijn er challenge maps om je vechtskills te oefenen en nieuwe skins voor Batman, Robin, Nightwing en Catwoman. Naast deze behoorlijke hoeveelheid DLC kunnen we waarschijnlijk meer verwachten, omdat Warner Bros. duidelijk erbij heeft gezegd dat ze “niet klaar zijn om alles te tonen”. Dit wordt ongetwijfeld later bekend gemaakt als Batman: Arkham Knight 23 juni in de winkels ligt.