Driveclub-ontwikkelaar overweegt compensatie voor vroege kopers

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Driveclub-ontwikkelaar overweegt compensatie voor vroege kopers

Paul Rustchynsky, director van Driveclub, heeft in een tweet laten weten dat ze overwegen om vroege kopers van de game te compenseren voor de server problemen die de game momenteel heeft. Hoe of wat is nog onbekend, maar in ieder geval erkennen ze de problemen en zoeken ze naar een oplossing.

Driveclub lanceerde vorige week en heeft sindsdien te maken met server problemen waardoor sommige gamers geen verbinding kunnen maken met het online netwerk. Ook de PlayStation Plus-versie van de game werd hierdoor uitgesteld voor onbepaalde tijd. Rustchynsky meldt dat Evolution (ontwikkelaar van de game) dag en nacht bezig is met het vinden van een oplossing voor het probleem. Vandaag moet er al een update verschijnen die het een en ander op zou moeten lossen.

Driveclub zou bij launch al beschikbaar moeten zijn voor de PS4, maar werd een lange tijd uitgesteld. Zelfs nu de game is verschenen lijkt de game nog niet af. De game wordt geteisterd door online problemen en ook het dynamische weersysteem wordt later toegevoegd via een update.