Releasedate voor Super Smash Wii U bekend

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Releasedate voor Super Smash Wii U bekend

Nintendo heeft al zijn fans in Nederland gelukkig gemaakt door niet alleen de releasedate voor Super Smash Bros. Wii U aan te kondigen, maar voornamelijk om de game te releasen op 5 december. Dat de game op die dag uitkomt is natuurlijk toeval, maar is daardoor niet minder het perfecte Sinterklaas-cadeau.

Super Smash Bros. 3DS is alweer een paar dagen verkrijgbaar en krijgt van zowel de fans als de critici veel lof. Maar voor de echte fans is het natuurlijk wachten op het hoofdgerecht, genaamd: Super Smash Bros. Wii U. De game zal op 21 november in Noord-Amerika uitkomen, en op 5 december in Europa. De vraag wat je voor die ene vriend of familielid die zoveel van Nintendo houdt voor Sinterklaas moet geven is daarmee gelijk beantwoord. De game zal dan zowel in de winkels liggen als te downloaden zijn via de eShop.

Bij de release zullen er twee bundels verkrijgbaar zijn. De eerste bundel is de Super Smash Bros. Wii U + Mario Amiibo bundel. Deze bundel bevat zoals je misschien verwacht de game, samen met een Mario Amiibo-figuurtje. De tweede bundel is de  Super Smash Bros. Wii U + Gamecube Controller bundel. Deze bundel bestaat uit de game, plus een adapter waardoor je de game kan spelen met je oude Gamecube- of Wavebird-controller.

Hoewel er twee weken tussen de Amerikaanse- en Europese release zitten, kunnen we blijkbaar in Europa al wel Amiibo’s kopen. In november zullen de eerste figuurtjes te koop zijn. Mario, Peach,, Yoshi, Donkey Kong, Link, Fox, Samus, Wii Fit Trainer, Villager, Pikachu, Kirby en Marth zullen de eerste zijn op 28 november. De tweede wave van Amiibo’s zal op 19 december komen en bevat: Zelda, Diddy Kong, Luigi, Little Mac, Pit en Captain “show-ya-moves” Falcon.