Halo 2: Anniversary krijgt nieuwe content

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Halo 2: Anniversary krijgt nieuwe content

343 Industries meldt dat de remastered versie van Halo 2 in de aankomende Master Chief Collection wat extra content zal krijgen dat de game zal verbinden met Halo 5: Guardians. De game zal grotendeels hetzelfde blijven, maar er zullen door de wereld computers te vinden zijn die een verhaal vertellen die beide games aan elkaar bind.

In Halo: Anniversary deden de mensen bij 343 Industries iets soortgelijks. Daar konden mensen opzoek naar eenzelfde soort computer die alvast een sneak peak gaven naar de toen aankomende Halo 4. “De computers in Halo 2: Anniversary zullen ze concentreren op ‘The Arbiter’. Zo krijgen gamers alvast een idee over zijn geschiedenis en wat voor karakter hij heeft,” aldus producent van de game Dan Ayoub in gesprek met Gamespot.

The Master Chief Collection verschijnt in november en zal alle genummerde delen van Halo bevatten. Halo 2 krijgt een volledige remake, de andere worden alleen geport. Wel zullen alle delen draaien in 1080p met 60 frames per seconden. Ook biedt de game een mogelijkheid om levels uit de campaign door elkaar te husselen en op willekeurige volgorde te spelen. Dit geldt ook voor de multiplayer maps.