‘Een oude bekende’ in Mortal Kombat X

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
‘Een oude bekende’ in Mortal Kombat X

NetherRealm Studios laat sinds de aankondiging van Mortal Kombat X druppelsgewijs steeds meer informatie los over hun laatste project. Vele nieuwe characters zijn inmiddels al de revue gepasseerd, maar nu is het tijd voor een ‘oude bekende’ om aan dit rijtje toegevoegd te worden.

We hebben het in dit geval over Quan Chi, een sorcerer die zijn speelbare debuut maakte in Mortal Kombat 4. Zoals alle characters in Mortal Kombat X zal Quan Chi over 3 verschillende vechtstijlen beschikken. De eerste is, logischerwijs, de Sorceror. Deze vechtstijl wordt gekenmerkt door de hoeveelheid spells die Quan Chi kan casten. Sommige van deze spells zijn bedoeld om de aanvallen van Quan Chi zelf krachtiger te maken, terwijl andere spells nou juist de tegenstander verzwakken.

De tweede stijl is de Warlock. Wanneer de speler deze speelstijl kiest, zal Quan Chi de kracht beschikken om diverse portalen op het speelveld te openen, wat resulteert in een onvoorspelbare omgeving en onverwachte combo’s.

Ten slotte is er de Summoner. Zoals de naam eigenlijk al wel aangeeft beschik je in deze vechtstijl over de mogelijkheid om verschillende wezens uit The NetherRealm op te roepen. Deze zullen je uiteindelijk assisteren in je gevecht.

Ongetwijfeld zullen we nog veel meer bekende gezichten terugzien in Mortal Kombat X. NetherRealm Studios kennende zijn er characters die uiteindelijk gewoon thuis horen in elke Mortal Kombat game. Scorpion, Sub-Zero, Kano, Raiden en Goro zijn in ieder geval zeker van de partij. Mortal Kombat X staat gepland voor april 2015