Bungie sluit ‘Loot Cave’; nieuwe al ontdekt

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Bungie sluit ‘Loot Cave’; nieuwe al ontdekt

Iedereen die een zekere hoeveelheid tijd heeft doorgebracht met Destiny heeft gehoord van de ‘Loot Cave’, of de ‘plundergrot’. Een grot in de wondere wereld van Destiny die een constante stroom van makkelijke vijanden leverde. Dé plek dus om aan moeilijk te verkrijgen voorwerpen te komen, een beloning die voor de gemiddelde gamer te groot was om te negeren. Met zijn allen hebben we dan ook zielloos in een zwart gat staan schieten.

Het zwarte gat Loot Cave dus, waar Bungie vrijdagochtend nog een einde aan maakte. Volgens Bungie is het uren schieten in een zwart gat niet hoe ze Destiny voor ogen had en zonder enige discussie werd de grot dan ook gesloten. Maar nog geen 24 uur later vonden gamers alweer een nieuwe grinding plek: Loot Cave 2.0. De tweede versie van de Cave is te vinden in het Rocketyard gebied in Old Russia (Earth).

Bungie heeft nog niet gereageerd op de nieuwe Loot Cave, maar eerder gaf zij aan om de elementen die de eerste Loot Cave zo aantrekkelijk maakten structureel aan te pakken. We verwachten dus niet dat Loot Cave 2.0 een lang leven is gegund. En of er daarna nog een Loot Cave 3.0 komt? Dat hangt af van hoe snel Bungie van plan is de game te updaten.