Grote uitverkoop PlayStation Store

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Grote uitverkoop PlayStation Store

Na de tegenvallende cijfers van dit jaar heeft Sony besloten om groots uit te pakken. De electronica-gigant geeft tot 8 oktober flinke korting op maar liefst 156 games.

We kunnen er helaas niet omheen. De cijfers van het afgelopen jaar van Sony vallen vies tegen; ze zouden een verlies oplopen van maar liefst 230 miljard yen (ongeveer 1,66 miljard euro), vijf keer meer dan verwacht. Hiermee lopen de verliezen van Sony sinds 2010 op tot 1 biljard yen.

Gelukkig laat Sony het hier niet bij zitten. Tot 8 oktober 2014 zal het concern proberen wat extra yen binnen te slepen door flinke kortingen te geven op maar liefst 156 games op de PlayStation Store. Mensen die over ook maar één van de consoles of handhelds van Sony beschikken zullen kunnen profiteren van de korting op games zoals Trials Fusion en Child of Light.

Zo zal Trials Fusion verkrijgbaar zijn voor €11,99 en Child of Light voor €9,99. Naast deze titels zijn er nog veel meer games die voor een schijntje te koop zijn. De volledige lijst met games en kortingen zijn terug te vinden op de website van Sony.

Sony fans uit Europa, het Verenigd Koninkrijk én Australië zullen gebruik kunnen maken van deze kortingen. Gebruikers van PS Plus zullen daarnaast nog extra kortingen kunnen krijgen. Mocht je deze maand nog wat geld over hebben en geïnteresseerd zijn, neem dan een kijkje op de site van PlayStation voor een overzicht van alle games die in de aanbieding zijn.