Nintendo kondigt 2DS Pokémon bundel aan

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nintendo kondigt 2DS Pokémon bundel aan

Na de aankondiging van de nieuwe Super Smash Bros. skin voor de Nintendo 3DS is het opnieuw tijd voor een nieuw design, ditmaal voor de Nintendo 2DS.

De nieuwe 2DS, die vanaf 7 oktober verkrijgbaar zal zijn, zal zijn intrede maken in zowel het rood als in het blauw. De handhelds zijn volledig transparant, vergelijkbaar met de look die we al eerder zagen bij de Gameboy, Gameboy Pocket en Gameboy Color.

Nintendo kondigt daarnaast ook aan dat deze nieuwe versies van de 2DS vanaf 27 oktober in speciale Pokémon-bundels te koop zullen zijn. Deze twee bundels zullen een Nintendo 2DS bevatten met daarop Pokémon Alpha Sapphire óf Omega Ruby voorgeïnstalleerd op de bijgeleverde geheugenkaart van maar liefst 4GB. Wat de bundel moet gaan kosten is op dit moment niet bekend.

De Nintendo 2DS kwam na de aankondiging onder vuur te liggen vanwege het design en het gebrek van de 3D-functie waar de 3DS beroemd door is geworden. Het “minder capabele” broertje van de 3DS heeft Nintendo tot nog toe geen windeieren gelegd. Na een prijsverlaging verkoopt ook de 2DS als warme broodjes.