Nieuwe personages Dragon Ball Xenoverse en trailer

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nieuwe personages Dragon Ball Xenoverse en trailer

De afgelopen jaren zijn niet voorbij gegaan zonder dat er een Dragon Ball game op de markt verscheen. Dit jaar was dat het helaas niet zo succesvolle Dragon Ball: Battle of Z, maar volgend jaar ziet er weer veel belovend uit met de lancering van Dragon Ball Xenoverse!

In tegenstelling tot eerdere Dragon Ball games, wijkt Xenoverse af van de standaard, steeds terugkerende verhaallijn. Er worden namelijk nieuwe personages aan de game toegevoegd die de verhaallijn een flinke twist geven. Zo worden antagonisten Mira en Towa geïntroduceerd met de verantwoordelijkheid de Dragonball geschiedenis te gronde te richten. Supreme Kai of Time, een eeuwenoude goed en zijn vogel TokiToki worden vervolgens ingeschakeld om alles weer op orde te brengen met behulp van de gamer.

Daarnaast is het mogelijk om je personage te personaliseren. Gamers kunnen kiezen tussen huidskleuren, hoofden en kostuums voor hun personage, evenals dat ze kunnen kiezen of het personage man of vrouw zal zijn. Zo is het voor het eerst mogelijk om een vrouwelijke Super Saiyan in actie te zien! Ook is het mogelijk om een training master te kiezen, zoals Goku of Vegeta, wat zal bepalen welke skills je personage zal leren.

Bekijk hier ook de nieuwe trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=rmxBlnPMyBk