Driveclub bundel met witte PS4 aangekondigd

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Driveclub bundel met witte PS4 aangekondigd

Het is bijna 7 oktober. Dat houdt in dat de titel, die eigenlijk bij de PS4 launch uit zou komen, eindelijk te spelen is. Driveclub hebben we het over. Zo’n speciale release, na bijna een jaar uitstel, mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Sony doet dat dan ook niet en heeft vandaag twee brand spanking new bundels aangekondigd

Allereerst is er de Glacier White bundle. Deze bevat een witte Playstation 4 samen met één Dual Shock 4 Controller en uiteraard een exemplaar van Driveclub. Deze zal voor 434,99 Euro in de schappen gaan liggen. Mocht je één controller te weinig vinden, dan kun je kiezen voor de Gamers Edition Bundle. Deze bevat de normale zwarte PS4, maar met twee controllers, de Eye camera en natuurlijk ook Driveclub . Deze komt voor 499,99 Euro in de winkels.

2662943-whiteps41

Het lijkt erop dat Sony onderzoek heeft gedaan naar de favoriete kleur van Europa. Zij zullen namelijk de Glacier White PS4 ook nog los uitbrengen ergens in deze laatste maanden van het jaar. Speciaal voor Europa lijkt het: Sony heeft momenteel nog geen plannen om de witte PlayStation naast Japan en Europa uit te brengen.