Metal Gear Collection is geen bundel maar kledinglijn

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Metal Gear Collection is geen bundel maar kledinglijn

Veel Metal Gear-fans zaten te wachten op een nieuwe Metal Gear-bundel toen Hideo Kojima kort geleden hintte naar een Metal Gear Collection. Maar niets blijkt minder waar te zijn: Kojima kondigde vandaag tijdens de Tokyo Game Show een kledinglijn aan, genaamd de Metal Gear Collection.

Eerder deze maand kondigde Kojima via Twitter aan dat hij aan de Metal Gear Collection 2014 werkte met een afbeelding van het logo. Geruchten gingen al snel de rondte dat het zou gaan om een nieuwe bundel van games, maar tijdens de presentatie van Kojima vandaag tijdens de TGS blijkt het te gaan om een kledinglijn. De lijn is gericht op mannen en vrouwen en zal buiten shirts, truien en broeken ook schoenen en accessoires bevatten. Alles natuurlijk in camouflage-stijl en bestempeld met het Foxhound-logo.

Naast de aankondiging van de kledinglijn onthulde Kojima ook een witte PlayStation 4 met het Foxhound-logo, een nieuwe Snake-statue, een iDroid telefoon-case en een kopie van de prothese van Snake uit de game. Of de kleding en accessoires naar Europa komen, is natuurlijk nog maar de vraag.