iOS Deus Ex game komt naar Steam

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
iOS Deus Ex game komt naar Steam

Na het lekken van een drietal foto’s is Square Enix naar voren gekomen en is Deus Ex: The Fall officieel aangekondigd voor Steam. De game zal een volwaardige PC-port worden en alle mini-transacties worden verwijderd.

Na het weergaloze Deus Ex 3 wilden fans maar al te graag meer van hetzelfde en dat kregen ze in de vorm van Deus Ex: The Fall. Helaas alleen voor iOS en later voor Android. Het was een ambitieuze game voor het platform, die binnenkort ook te spelen is op de PC. De PC-versie zal de mini-transacties verwijderen en in plaats daarvan komen Steam Achievements en Trading Cards, controller support, gebalanceerde gameplay en zal de game optimaal gebruikmaken van de PC-hardware dankzij uitgebreide graphics options.

Deus Ex: The Fall was een opzienbarende game voor de iOS- en Android-markt. De besturing viel een beetje tegen vanwege het touchscreen, maar voor een handheld titel wist de game  de sfeer en de graphics van Deus Ex 3 perfect weer te geven. De game zal in een bundel op 25 maart op Steam verschijnen voor €9,99 euro, waar tevens ook de Game of the Year-editie van de originele Deus Ex gratis en voor niks in zit.