Red Dead Redemption 2: ‘mogelijk al in 2014’

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Red Dead Redemption 2: ‘mogelijk al in 2014’

Het Amerikaanse onderzoeksbureau Baird Equity Research zegt dat Take-Two en Rockstar dit jaar nog GTA 5 naar PC en de next-gen consoles brengen en het derde deel in de Red Dead serie releasen.

Take-Two en Rockstar hebben mogelijk wat verrassingen klaarstaan voor 2014, waaronder het vervolg op het bejubelde Red Dead: Redemption. Baird Equity Research is, zoals de naam al zegt, een bureau dat onderzoek doet naar dit soort dingen en gelooft dat we dit jaar GTA 5 (voor next-gen) en Red Dead 3 van Rockstar kunnen verwachten vanwege richtlijnen die gesteld zijn aan de aandeelhouders voor het volgende fiscale jaar.

“Take-Two produceert een aantal console- en PC games van de hoogste kwaliteit, die het prima zouden doen op next-gen platformen. We verwachten dit jaar de aankondigingen van GTA 5 voor andere platformen en de volgende Red Dead-game om de inkomsten te verhogen. Sterker nog, we weten bijna zeker dat GTA 5 naar next-gen komt vanwege de doelstellingen die het bedrijf zichzelf heeft gegeven.”

Het moet wel gezegd worden dat Rockstar de aandeelhouders verplicht is het aan te kondigen, iets wat maar goed is wanneer je berucht bent om je grootste games bijna altijd uit te stellen.