Megaman boardgame haalt kickstarter doel

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Megaman boardgame haalt kickstarter doel

Met $415.000 in sponsoring heeft Jasco Games ruim hun doel bereikt op Kickstarter om een Mega Man board game uit te geven, zo was te lezen op de officiële Kickstarter-pagina. Het originele doel van $70.000 werd al een tijd geleden behaald en is sindsdien steeds meer uitgebreid met extra features door Jasco.

Het betreft een tabletop-bordspel waarin Mega Man en zijn handlangers een variatie aan vijanden moeten uitschakelen door middel van het gebruiken van Player Decks. Het spelpakket bevat onder andere boss boards, minion tokens en meer. Veel bekende figuren uit de gameserie zullen hun opwachting maken, waaronder Mega Man, Ice Man, Bomb Man, Dr Wily, Gutsman en anderen. Er zal ook een deluxe versie van het bordspel worden uitgebracht die extra personages, waaronder Time Man en Oil man, zal bevatten.

Hoewel support via Kickstarter niet meer mogelijk is heeft de ontwikkelaar de optie open gehouden om geld te doneren via een PayPal account en BackerKit. Mega Man: The Board Game staat gepland voor release in oktober van dit jaar.