Games with Gold voor april zijn bekendgemaakt

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Games with Gold voor april zijn bekendgemaakt

Het einde van de maand maart is weer in aantocht en daarmee komt het begin van april om de hoek kijken. Dat betekent weer gratis games voor mensen met een Games with Gold-abonnement. Middels Twitter werd bekend welke games we komende maand kunnen verwachten.

Nu zijn gratis games natuurlijk altijd zeer welkom, maar komende maand weet Microsoft waarschijnlijk veel fans blij te maken. We krijgen vier titels en een daarvan is Star Wars Battlefront 2. Niet de nieuwe versie, maar de originele versie uit 2005. Veel nostalgie dus komende maand.

Star Wars Battlefront 2 (Xbox 360, Xbox One)

Hoewel de game een soort remake kreeg twee jaar geleden, is het de beurt aan de klassieker om opnieuw te stralen. Star Wars Battlefront 2 verscheen in 2005 voor de originele Xbox en is van 1 tot en met 15 april te downloaden voor zowel Xbox 360 als de Xbox One.

Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 (Xbox 360, Xbox One)

Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 verscheen in 2007 en de first person shooter is onderdeel van de bekende Ghost Recon-reeks, waarvan Wildlands het laatste deel is. Advanced Warfighter 2 is van 16 tot en met 30 april te downloaden voor Xbox 360 en Xbox One.

The Technomancer (Xbox One)

The Technomancer is een actie-RPG die na twee jaar ontwikkeling verscheen bij de studio Spiders. De game neemt spelers mee naar Mars en is de gehele maand te downloaden, maar is wel enkel beschikbaar voor de Xbox One.

Outcast – Second Contact (Xbox One)

Outcast – Second Contact is een remake van de culttitel en brengt de open wereld genaamd Adelpha naar de spelers. De game is van 16 april tot en met 15 mei te downloaden, exclusief voor de Xbox One.

Zo, Microsoft heeft ons weer wat games gegeven om ons komende maand mee te vermaken. Kijk jij specifiek uit naar een bepaalde titel? Laat het ons weten in de reacties!