HTC stelt de streamingsdienst Viveport Infinity voor

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
HTC stelt de streamingsdienst Viveport Infinity voor

Dat VR en streamingdiensten rond gaming het goed doen, is al lang geen geheim meer. Maar wat als je beide dingen combineert? Dat is precies wat HTC doet en daarom stelt het Viveport Infinity voor. Deze online bibliotheek met een enorme oplage aan games verschijnt op 2 april.

Met Viveport Infinity komt Vive als eerste met een streamingsdienst die onbeperkt VR-games aanbiedt. Deze titels zijn zowel te spelen via VIVE en Oculus Rift. Het platform zelf bevat meer dan zeshonderd games en apps. Om toegang tot de VR-bibliotheek te krijgen betalen leden maandelijks 14,99 euro of jaarlijks een bedrag van €114.

Omdat Viveport Infinity het bestaande Viveport uitbreidt, heeft HTC een verassing voor diens bestaande gebruikers. Niet alleen wordt het aanbod voor hen uitgebreider, ze betalen ook nog eens tot eind 2019 hetzelfde bedrag als voorheen. Het huidige Viveport staat toe dat gebruikers per maand vijf VR-apps of -games uittesten. Daarnaast biedt het huidige platform ook VR-titels en -apps te koop aan.