PlayStation Plus-games van maart bekendgemaakt

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
PlayStation Plus-games van maart bekendgemaakt

Met maart voor de deur heeft Sony traditiegetrouw de nieuwe PlayStation Plus-games voor de komende maand bekendgemaakt. Toch is er het een en ander veranderd. Zo zijn er sinds deze maand geen PlayStation 3- en Vita-games beschikbaar.

Zoals elke maand is het weer tijd voor de nieuw aangekondigde PlayStation Plus-games. Vanaf 5 maart kunnen gamers die PS Plus hebben games gratis downloaden en spelen. Er komen twee games beschikbaar voor de PlayStation 4.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered.

Ondanks dat de originele game inmiddels ruim tien jaar oud is, blijft het ontzettend populair. Zo werd er in 2016 een remastered-versie uitgebracht. In Modern Warfare speel je als SAS-Sergeant John ‘Soap’ MacTavish die samen met een team de Rus Zakhaev probeert tegen te houden. De game ondersteunt ook een multiplayer-modus waarin spelers het tegen elkaar kunnen opnemen.

The Witness

Ontwerper Jonathan Blow die eerder ook Braid ontwierp, laat de speler in The Witness flink wat puzzels oplossen in The Witness. Als een naamloos personage verken je een onbewoond eiland waarin allerlei puzzels op je pad komen.