Trailer en releasedatum voor Sword Art Online: Fatal Bullet Complete Edition

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Trailer en releasedatum voor Sword Art Online: Fatal Bullet Complete Edition

Tijdens de Tokyo Game Show dit jaar wist Bandai Namco al te onthullen dat er een Sword Art Online: Fatal Bullet Complete Edition aan zat te komen. Het was echter nog niet duidelijk wat de details zouden zijn en welke releasedatum deze game zou krijgen, tot aan vandaag.

Vandaag wist het bedrijf namelijk een nieuwe trailer het wereldwijde web op te gooien. Hierin toont het bedrijf de vierde DLC van Sword Art Online: Fatal Bullet, genaamd Dissonance of the Nexus. Natuurlijk zien we daarin nieuwe beelden van de DLC gericht op het personage Sachi. Kirito kent haar van vroeger en ze lijkt een grote rol te spelen in Dissonance of the Nexus.

Dit is echter niet het enige wat de trailer ons toont, want de releasedatum van de Complete Edition komt ook voorbij. Deze verschijnt op 18 januari 2019 voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De game bevat de basisgame en alle bijbehorende uitbreidingen die zijn uitgekomen voor de titel. Mocht je de game nou al hebben, dan kun je op dezelfde datum genieten van Dissonance of the Nexus. Dit is de laatste uitbreiding die voor de titel verschijnt.