Trailer toont herfstcontent voor Dragon Ball FighterZ

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Trailer toont herfstcontent voor Dragon Ball FighterZ

De herfst is weer lang en breed aanwezig en dat betekent dat sommige games weer nieuwe seizoensgebonden content krijgen. Dit geldt ook voor Dragon Ball FighterZ en een nieuwe trailer toont ons wat we ervan kunnen verwachten.

Bandai Namco wist de afgelopen periode al diverse nieuwe content naar Dragon Ball FighterZ te brengen, waardoor de game al die tijd leuk bleef. Nu is er weer een wisseling van seizoen en dat betekent dat de seizoensgebonden update geweest is die ons allerlei nieuwe content biedt. Zo is er een nieuwe stage, Galactic Arena, beschikbaar en is het mogelijk om nieuwe ranks te halen in de Ranked matches. Verder maken Seasonal Z Capsules hun opwachting. Hierin kun je allerlei thema’s verwachten en de eerste staat in het teken van Halloween. Dit betekent dat je speciale outfits voor je personages binnen kunt slepen.

Aan het eind van de trailer maakt het bedrijf ook duidelijk dat er nog meer gratis content aan zit te komen. Dat is nog eventjes afwachten. De herfst-update is nu al binnen te halen voor mensen in het bezit van Dragon Ball FighterZ.