Het derde seizoen van True Detective krijgt een teaser

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Het derde seizoen van True Detective krijgt een teaser

Het is bijna september en dat betekent dat het nieuwe televisieseizoen voor de deur staat. Dit gaat vaak gepaard met trailers en teasers rond onze favoriete televisieseries. Zo ook bij True Detective. Hoewel deze reeks pas in januari opnieuw van start gaat, laat HBO nu als een mysterieuze teaser op ons los.

In de onderstaande teaser zien we Acadamy Award-winnaar Mahershala Ali in de huid kruipt van Detective Wayne Hays. Hij doet onderzoek naar de mysterieuze verdwijning van enkele kinderen in 1980. Tijdens de trailer zien we een oude en jongere versie van de detective. Dit gegeven is niet onlogisch als je weet dat de serie meerdere periodes in het decennialange onderzoek laat zien.

Naast Ali doen Carmen Ejogo en Stephen Dorff voor het eerst mee in de reeks. Ejogo kruipt in de rol van de lerares die les gaf aan de kinderen. Dorff daarentegen is een andere rechercheur die zich vastbijt in mysterieuze verdwijningen als deze. Een andere nieuwe acteur is Ray Fisher, bekend als onder andere Cyborg uit de Justice League. Hij zal in dit seizoen de zoon van Wayne Hays spelen. Als laatste voegt Deadwood-producer David Milch zich dit seizoen bij het creatieve gedeelte van de crew.

Het derde seizoen van True Detective staat gepland voor januari 2019. Een precies verschijningsdatum is er voorlopig nog niet.