Donkey Kong-DLC voor Mario + Rabbids verschijnt in juni

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Donkey Kong-DLC voor Mario + Rabbids verschijnt in juni

Met een cast aan personages uit zowel het Mario-universum als de Rabbids van Ubisoft aanwezig in één game, was Mario + Rabbids: Kingdom Battle een bijzonder gestoorde, maar ook zeer prettige ervaring. Om de waanzin nog een beetje op te voeren maakt binnenkort ook Donkey Kong zijn opwachting in een nieuw DLC-pakket voor de strategische game. Middels een nieuwe trailer hebben we nu wat meer informatie over de DLC.

Begin dit jaar werd al aangekondigd dat er een DLC-pakket omtrent Donkey Kong zou komen voor Mario + Rabbids: Kingdom Battle. Toen was echter nog niet bekend wanneer de DLC zou verschijnen. Inmiddels weten we dat het pakket in juni uit moet komen en de titel Mario + Rabbids: Donkey Kong’s Adventure krijgt.

Daarnaast stelt Ubisoft dat de nieuwe wereld die de DLC toevoegt aan de game zo’n tien uur aan gameplay bevat. Deze wereld bestaat bovendien uit een viertal verschillende zones. Zo zullen we met Donkey Kong onder meer de jungle en een lagune bezoeken. Daarnaast weten we ook al iets meer over de vaardigheden van Donkey Kong zelf. Zo zal hij verschillende voorwerpen uit de map op kunnen tillen en heeft hij ook de Bwananarang tot zijn beschikking om naar zijn vijanden te gooien.