Nieuwe content onderweg voor Battletech

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Nieuwe content onderweg voor Battletech

Pas vorige week kwam Battletech uit na ruim vier jaar in ontwikkeling te zijn geweest. Over het algemeen wordt de game positief ontvangen en ook bij ons op de redactie spelen we de game met plezier. Nu blijkt dat Hairbraid Schemes in het licht van de positieve ontvangst al plannen maakt voor vervolgende content.

Er komen waarschijnlijk minstens twee uitbreidingspakketten voor Battletech. Dit laat Hairbraid Schemes weten in een Kickstarter-update. Dit duurt echter nog wel even, want de studio is nog hard bezig aan het patchen van wat bugs en het ontwikkelen van gratis updates. Er komen tenminste nog drie updates die vooral moeten zorgen dat bugs minder voorkomen en compatibiliteitsproblemen worden opgelost.

De vierde update moet meer mogelijkheden geven aan spelers hoe ze de game willen spelen. Het gaat hier bijvoorbeeld om de mogelijkheid om de gevechten wat sneller te laten aanvoelen, maar ook om mechs persoonlijker te maken door customization-opties. Wanneer we deze updates en de uitbreidingspakketten kunnen verwachten, is nog niet bekend. Dus hou hiervoor Pixel Vault in de gaten.