Gerucht: Aankomende Call of Duty mogelijk Black Ops 4

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Gerucht: Aankomende Call of Duty mogelijk Black Ops 4

We moeten nog even wachten op een officiële aankondiging, maar het lijkt erop dat de volgende Call of Duty een nieuwe Black Ops-game gaat zijn. Call of Duty: Black Ops 4 zou momenteel in ontwikkeling zijn bij studio Treyarch, waar ook de vorige Black Ops-games vandaan komen.

Meerdere bronnen hebben Call of Duty: Black Ops 4 bevestigd. Dat meldt Eurogamer vandaag. Black Ops 4 moet de Call of Duty-game worden die eind dit jaar uit moet komen en krijgt naast de gebruikelijke release op pc, PlayStation 4 en Xbox One ook een release op de Nintendo Switch volgens de geruchten.

Black Ops 4 gaat niet verder vooruit in de tijd dan de voorgangers volgens de gelekte informatie. Dit om een nieuw Infinite War-debacle te voorkomen. De nieuwe Black Ops blijft naar verluidt gewoon met beide benen op de grond. De bronnen van Eurogamer bevestigen het verhaal van zelfbenoemd business insider Marcus Sellars op Twitter.

Het is nog even afwachten op officieel bericht van Activision voor we de Black Ops-vlag echt kunnen uithangen. Call of Duty: WWII werd in april 2017 aangekondigd. Als de volgende CoD-titel dezelfde lijn volgt, moeten we nog wel even wat weken wachten voor we zeker weten of Black Ops 4 er komt.