Pokémon Go krijgt 23 nieuwe derde generatie Pokémon

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Pokémon Go krijgt 23 nieuwe derde generatie Pokémon

Pokémon Go heeft 23 nieuwe Pokémon uit de derde generatie gekregen. De nieuwe Pokémon zijn sinds gisteren te vangen, met onder andere Aggron, Flygon en Solrock.

Niantic heeft bevestigd dat er momenteel 23 nieuwe Pokémon uit de Hoenn-regio beschikbaar zijn in Pokémon Go. Welke Pokémon precies beschikbaar zijn wil Niantic nog niet bevestigen, maar in de nieuwe art van de game zijn duidelijk Pokémon als Aggron, Flygon, Lunatone, Solrock, Camerupt, Cacnea en andere te zien.

Ook de legendarische Pokémon Groudon is te zien in de afbeelding, die in december en begin januari al te vangen was. Of Groudon nu weer terug komt en voor een langere periode te vangen is, blijft nog even gissen.

De ondersteuning van Niantic rondom Pokémon Go blijft sterk. Naast het toevoegen van de eerste 70 Pokémon uit de derde generatie eind vorig jaar, is de ontwikkelaar ook begonnen met Community Days. Zo was recentelijk een speciale Pikachu te vangen die Surf kan gebruiken. De volgende Community Day staat voor 24 februari op de planning.