Blizzard World-map voor Overwatch krijgt releasedatum

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Blizzard World-map voor Overwatch krijgt releasedatum

Blizzard is een enorm populaire ontwikkelaar. Met veel grote franchises als World of Warcraft, Starcraft en Diablo en zelfs een eigen conventie in de vorm van Blizzcon kan het bedrijf rekenen op een grote schare fans. De aankondiging van een Blizzard World-map voor Overwatch werd dan ook met veel enthousiasme ontvangen. Sinds vandaag heeft de nieuwe Overwatch-map een concrete releasedatum.

De Blizzard World-map voor Overwatch is vanaf 23 januari speelbaar. In de map brengt de ontwikkelaar als het ware een hommage aan zichzelf. De map is opgezet als een pretpark en bevat elementen uit Heroes of the Storm, Diablo, Starcraft en World of Warcraft. In de nieuwe map kunnen Overwatch-spelers aan de slag met de Hybrid-modus, waardoor er zowel Assault als Escort gespeeld kan worden.

Naast het uitbrengen van de Blizzard World-map komen er waarschijnlijk ook een aantal nieuwe skins voor Overwatch. Die nieuwe skins hebben ook een Blizzard-thema, waardoor de Overwatch-helden er straks uit kunnen zien als personages uit Starcraft 2 of World of Warcraft. Wanneer deze nieuwe skins precies verschijnen, is nog niet bekend.