Drink Satan onder tafel in Night School Studio’s Afterparty

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Drink Satan onder tafel in Night School Studio’s Afterparty

Denk jij dat je meer kan drinken dan Satan? Dan is Afterparty de game voor jou. De nieuwe game van Oxenfree-ontwikkelaar Night School Studio draait namelijk om een drinkwedstrijd met de heer van het duister. Afterparty moet eind 2019 verschijnen, maar op welke platformen de game speelbaar zal zijn, is nog niet bekend.

Afterparty draait om beste vrienden Lola en Milo. Net nadat ze tot de conclusie zijn gekomen dat ze toch echt afgestudeerd zijn en misschien wel uit elkaar zullen groeien, komt er plotseling een einde aan hun leven. Wanneer ze wakker worden in de hel, staan ze in een rij om hun oordeel af te wachten. Er blijkt echter één manier te zijn om onder eeuwige verdoemenis uit te komen: versla Satan in een drinkwedstrijd.

Om dit doel te kunnen bereiken, moet je echter wel eerst op Satan’s exclusieve afterparty terecht komen. In point-and-click-adventure-stijl navigeer je met Lola en Milo de straten en verschillende etablissementen van de hel. Deze bieden verschillende activiteiten aan, maar drank staat daarin altijd centraal.