PlayerUnknown’s Battlegrounds nu al erg populair op Xbox One

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
PlayerUnknown’s Battlegrounds nu al erg populair op Xbox One

Dat PlayerUnknown’s Battlegrounds het goed doet op pc weten we inmiddels, maar de game blijkt ook al massaal gespeeld te worden op de Xbox One. Hoewel de game nog uit moet komen, hebben al honderdduizenden Xbox One-bezitters de Battle Royale-game gekocht via de Xbox Store.

Al bijna 500.000 spelers hebben PUBG op de Xbox One gespeeld. Dat meldt GameSpot op basis van de ranglijsten uit de game. Hier kunnen dus ook spelers tussen zitten met meer dan één account, maar het is hoe dan ook een groot aantal spelers in een relatief korte tijd. PUBG komt volgende week officieel uit op pc en Xbox One en is sinds deze week te koop als early access-game in de Xbox Store.

Net als op pc kost PUBG €30,- op de Xbox One. Daarvoor koop je een nog wat onstabiele versie van de game, aangezien PUBG Corp. nog de laatste hand legt aan de optimalisatie van de game. Vanzelfsprekend loopt de game op de Xbox One X een stuk beter dan op de gewone Xbox One. Op pc is de game al vanaf maart speelbaar via early access.

Op 20 december komt PlayerUnknown’s Battlegrounds uit voor Xbox One en pc. Alle nieuwe features, waaronder vaulting en de woestijnmap Miramar, zitten in de releaseversie. Mocht je nu pas voor het eerst in de game duiken, check dan onze survival tips.