Reigns: Her Majesty vandaag verschenen

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Reigns: Her Majesty vandaag verschenen

Voor iedereen die Reigns gespeeld heeft, is de nieuwe release van Devolver een fijn bericht zo aan het einde van het jaar. Voor iedereen die de game niet gespeeld heeft, is het een eventuele leuke verassing! Hoe dan ook is Reigns: Her Majesty vandaag verschenen en is vanaf vandaag te downloaden.

Reigns: Her Majesty is vervolg op het succesvolle Reigns van Devolver. Het is opnieuw een virtueel kaartspel voor iOS, Android en pc, waarin Tinder is gecombineerd met het heersen over een feodaal koninkrijk. Her Majesty was al even in ontwikkeling en de game is vanaf vandaag verkrijgbaar op de eerder genoemde platformen.

In Reigns beslis je over het lot van je onderdanen door op simpele A/B vragen antwoord te geven. Dit doe je door naar links of naar rechts te swipen, waardoor de game erg lekker werkt op je telefoon. Daarnaast is de game op basis van eigen ervaring over het algemeen een stuk bevredigender dan Tinder. In tegenstelling tot Reigns speel je in Reigns: Her Majesty niet met een koning maar met een koningin. Ook hebben de Middeleeuwen plaatsgemaakt voor de Renaissance. Dit betekent dat het dek met kaarten geheel vernieuwd is, al moet je natuurlijk nog steeds zorgen dat je de kerk, het volk en je leger tevreden houdt en de schatkist gevuld.