Nieuwe update voegt horde-mode toe aan Assassin’s Creed Origins

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Nieuwe update voegt horde-mode toe aan Assassin’s Creed Origins

Ubisoft heeft een nieuwe update aangekondigd voor Assassin’s Creed Origins. In december zal een nieuwe update voor de game verschijnen die onder andere een nieuwe moeilijkheidsgraad en een horde-mode aan de game toevoegt.

Ontwikkelaar en uitgever Ubisoft kondigde de nieuwe update voor Assassin’s Creed Origins aan op de officiële blog van de game. De nieuwe update zal een aantal zaken toevoegen aan de game. Zo zal er een Nightmare Mode beschikbaar komen. Deze nieuwe moeilijkheidsgraad verhoogt de moeilijkheid van vijanden en maakt ze minder vatbaar voor schade.

Daarnaast komt er een optie voor enemy scaling. Wanneer de speler deze optie activeert, gaat het level van vijanden met een lager level omhoog, om deze gelijk te trekken aan het level van de speler. Dit maakt het voor spelers ook nog interessant om terug te gaan naar oudere gebieden.

Op het gebied van gameplay voegt Ubisoft twee nieuwe quests toe aan de game. Here Comes a New Challenger is de eerste quest die spelers in de arena van Cyrene gooit, waarin ze het op moeten nemen tegen een oneindig aantal vijanden. Daarnaast is er een mysterieuze quest waar Ubisoft niets over wil loslaten, buiten een enkel gifje:

Nieuwe update voegt horde-mode toe aan Assassin's Creed Origins

Ook de Trials of the Gods krijgt een nieuwe uitdaging in de vorm van de godin Sekhmet. Deze strijder vormt de laatste uitdaging in de Trials of the Gods, maar spelers die de eerste twee goden hebben gemist, kunnen deze na de update ook nog uitdagen.

Wanneer de december-update voor Assassin’s Creed Origins precies zal verschijnen is nog niet duidelijk.