Eerste gameplaybeelden nieuwe PUBG-map op 7 december

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Eerste gameplaybeelden nieuwe PUBG-map op 7 december

Afgelopen juli zagen we voor het eerst beelden van de nieuwe map in PlayerUnknown’s Battlegrounds. Het was een groot stuk land gelegen in een woestijn. Vanaf dat moment zijn er geregeld nieuwe beelden gekomen van deze woestijnmap. Tot nu toe hebben we niettemin nog geen echte gameplaybeelden van de nieuwe PUBG-map gezien. Daar gaat echter op 7 december verandering in komen.

De eerste beelden van de nieuwe woestijnmap van PlayerUnknown’s Battlegrounds zijn op 7 december te zien. Dat maakte Geoff Keighley vannacht bekend via Twitter. De beelden worden vertoond tijdens het Game Awards-evenement. Het evenement zelf begint om half drie ’s nachts van donderdag op vrijdag. Wie dit dus live mee wilt meemaken, moet zijn wekker een paar uur vroeger zetten.

De afgelopen paar weken werden er veel aankomende veranderingen rondom PUBG geïmpliceerd. Zo waren er twee periodes waarin de 1.0 versie van de game te spelen was. Wanneer deze versie live gaat, is nog niet bekend. Wellicht krijgen we hier binnenkort meer over te weten.