PlayStation Plus-games voor de maand december bekendgemaakt

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
PlayStation Plus-games voor de maand december bekendgemaakt

Het is alweer december en dat betekent dat de gratis games voor PlayStation Plus-leden bekend zijn gemaakt. Mensen die beschikken over PS Plus kunnen de volgende games gratis downloaden en spelen.

Zoals elke maand is het weer tijd voor de nieuw aangekondigde PlayStation Plus-games. Vanaf 5 december kunnen gamers die PS Plus hebben de volgende games gratis downloaden en spelen. Er komen twee games beschikbaar voor de PlayStation 4, twee games voor de PlayStation 3, twee games voor de PlayStation Vita en er zullen veel kortingen in de PS Store zijn.

Darksiders 2 Deathinitive Edition (PS4)

Als een van de Four Horsemen of the Apocalypse hak je je een weg door de vele vijanden. Deze game wisselt vechten af met puzzels of het verkennen van de grote Overworld map. Deze remaster van de PS3-versie heeft verbeterde graphics en is beter uitgebalanceerd.

Kung Fu Panda: Showdown of Legendary Legends (PS4)

Vecht met je favoriete Kung Fu Panda-karakters in allerlei arena’s in the Valley of Peace. De karakters uit alle drie de films zijn verwerkt in de game. Ook is er de mogelijkheid om met vier spelers tegelijkertijd de strijd aan te gaan.

Syberia Collection (PS3)

In de tijd dat Syberia uitkwam, werden de grafische vormgeving en het script geprezen. Als Kate Walker reis je door Europa en Rusland om een deal af te ronden. Naast het hoofdverhaal volg je via Kate’s telefoon een tweede verhaallijn.

Xblaze Lost: Memories (PS3)

In een alternatieve wereld genaamd Phantom Field moet het hoofdpersonage haar verdwenen zus terugvinden. Om verder te komen moet de speler de zogeheten Memory Fragments zien te vinden. Heb je genoeg van deze fragmenten gevonden, dan moet je een quiz maken om verder te komen.

https://www.youtube.com/watch?v=u-fJUS0HwBY

Forma.8 (PS Vita, cross buy met PS4)

In de nabije toekomst is de kleine verkenningsprobe Forma.8 gestrand op een buitenaardse planeet. Hij moet een zeer krachtige energiebron diep onder de oppervlakte zien te vinden. Onderweg komt Forma.8 grote gevaren tegen en andere beschavingen.

Wanted Corp (PS Vita)

Als premiejager moeten spelers gevaarlijke criminelen zien te vangen. Deze criminelen zijn ontsnapt nadat hun gevangenentransport is gecrasht op een planeet. Als Neal H. MadDogg en Irina Zimoy kunnen spelers de jacht openen op de criminelen. De game heeft zowel een singleplayer als lokale en online co-op.

https://www.youtube.com/watch?v=GVXifcK9ft0