De Sims 4 DLC komt in december naar de consoles

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
De Sims 4 DLC komt in december naar de consoles

Het heeft even mogen duren, maar sinds deze maand kunnen PlayStation 4- en Xbox One-bezitters aan de slag met De Sims 4. Eindelijk kunnen ook consolegamers zich bezighouden met het opfleuren of vergallen van het leven van hun digitale avatars. Vanaf 5 december worden deze mogelijkheden nog eens uitgebreid, want dan verschijnen De Sims 4 DLC’s Coole Keukenaccessoires en Luxe Feestaccessoires voor de consoles.

De DLC’s Coole Keukenaccessoires en Luxe Feestaccessoires verschenen eerder al voor de pc-versie van de game. Het Coole Keukenaccessoires-pakket voegt naast het nodige nieuwe keukengerei, zoals een ijsmachine, ook een assortiment aan nieuwe kleding en kapsels toe aan de game. Het Luxe Feestaccessoires-pakket draait om luxe feestkledij, feestelijke hapjes en natuurlijke feestelijke decoraties. De pakketten zijn vanaf 5 december beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

Naast deze twee toevoegingen werd al eerder duidelijk dat ook andere De Sims 4 DLC’s hun opwachting op de consoles zullen maken. Welke dat precies zijn, is nog niet duidelijk, maar in een trailer die getoond werd op de Paris Games Week zagen we in ieder geval beelden van de DLC’s Vampieren en Stedelijk Leven.