Yooka-Laylee heeft eindelijk een verschijningsdatum voor de Nintendo Switch

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Yooka-Laylee heeft eindelijk een verschijningsdatum voor de Nintendo Switch

Het heeft even mogen duren, maar nu heeft Yooka-Laylee voor Nintendo Switch eindelijk een verschijningsdatum. Op 14 december kunnen we met Yooka-Laylee aan de slag.

We hebben even moeten wachten op de game en nu moeten we nog ruim twee weken wachten voordat we er onze tanden in kunnen zetten op de Nintendo Switch. Gavin Price, de man achter ontwikkelaar Playtonic, legt uit hoe dat komt. De engine die ze voor de game gebruiken is nog nooit eerder toegepast op de Switch en al helemaal niet op deze schaal. Ze hebben veel moeten leren, waarbij ze niet van hun gemaakte keuzes in de voorgaande versie mochten afwijken. Maar zoals je aan de trailer hieronder kunt zien, mag het resultaat er dan ook zeker zijn.

Yooka-Laylee voor de Switch is de meest gepolijste versie van de game. We kunnen enkele updates verwachten, zoals een nieuwe camera mode, verbeterde controls, nieuwe muziek en nog veel meer. Pre-orders van Yooka-Laylee gaan op 7 december van start in de eShop. Hier zal de game exclusief als digitale download te verkrijgen zijn.