Laatste Sea of Thieves-testfase voor iedereen toegankelijk

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Laatste Sea of Thieves-testfase voor iedereen toegankelijk

De laatste Sea of Thieves-testfase nadert met rasse schreden. De eerdere testfases van de multiplayer piratengame waren slechts voor een beperkt aantal spelers toegankelijk. Voor deze laatste fase is er echter geen limiet voor de hoeveelheid spelers die zich kunnen opgeven. Alle piratenliefhebbers met een Xbox kunnen dus begin komend jaar aan de slag met de testversie van de game.

Iedereen die zich voor de laatste testfase van Sea of Thieves in wilt schrijven, kan dit vanaf nu doen via de website van de game. De inschrijving is geopend tot en met 1 december. Om mee te kunnen doen, moet je wel 18 jaar of ouder zijn en natuurlijk ook in het bezit zijn van een Xbox One met een Xbox Live-account.

Iedereen die zich opgeeft, ontvangt een uitnodiging om mee te doen aan de laatste testfase van de piratengame. Voor eerdere testfases mochten er respectievelijk 1.000 en 200.000 mensen mee doen. De laatste testfase zal begin 2018 plaatsvinden. Wanneer de game uiteindelijk zal verschijnen, is nog niet bekend.