Bandai Namco heeft My Tamagotchi Forever aangekondigd voor mobiel

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Bandai Namco heeft My Tamagotchi Forever aangekondigd voor mobiel

Bandai Namco heeft My Tamagotchi Forever aangekondigd voor mobiel. Twintig jaar geleden kwam de eerste Tamagotchi uit en het was een enorme rage. In vrijwel elk huishouden met kleine kinderen in die tijd slingerde er wel een aantal hongerige Tamagotchi rond. Onlangs liftte zelfs Arjen Lubach mee op de ongekende populariteit van dit speeltje door de Kamergotchi te introduceren, waarbij men een lijsttrekker kon verzorgen (of juist niet). Nu staat er eindelijk een vervolg op het origineel op de planning.

My Tamagotchi Forever wordt een free-to-play game voor op je mobiel, dat wordt ontwikkeld door Paladin Studios. Via deze wedstrijd maak je kans om uitgekozen te worden om als inspiratie te dienen voor een compleet nieuwe Tamagotchi, die iedereen zal kunnen verzorgen.

Sinds de eerste versie twintig jaar geleden zijn er veel technologische ontwikkelingen geweest. Die ontwikkelingen zorgen voor nieuwe mogelijkheden waar Paladin Studios dankbaar gebruik van maakt. Zo wordt bijvoorbeeld Tamatown geïntroduceerd. In dit kleurrijke stadje kun je al jouw Tamagotchi onderbrengen. Naast Tamatown kun je ook mini-games spelen, collectibles verzamelen, en jouw Tamagotchi laten evolueren, afhankelijk van hoe je voor ze zorgt.

My Tamagotchi Forever verschijnt in 2018.