Speler ontdekt drie jaar na release nieuwe vijand in Bloodborne

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Speler ontdekt drie jaar na release nieuwe vijand in Bloodborne

Dat de games van From Software vaak boordevol mysteries zitten, wisten we al. De lore zit vaak verstopt in beschrijvingen van items en geheime gebieden zijn soms slechts op vergezochte manieren bereikbaar. Na een aantal jaren van uitpluizen kunnen we er echter toch wel vanuit gaan dat een game al zijn geheimen heeft prijsgegeven? Bij Bloodborne is dat niet het geval, zo blijkt nu. Een fan heeft drie jaar na de release van de game een nieuwe vijand aangetroffen.

De nieuwe vijand waar het om gaat is de Flaming Undead Giant. Dit reusachtige beest was eerder wel al eens te zien in vroege beelden die van de game verschenen. In de uiteindelijke titel was er echter geen spoor meer van de Flaming Undead Giant te bekennen. Totdat Bloodborne-speler KolbrotKommander er eerder deze week plotseling een aantrof in een Chalice Dungeon.

De reden dat de brandende ondode reus nooit eerder is aangetroffen, heeft te maken met de aard van de Chalice Dungeons. Deze dungeons worden namelijk procedureel gegenereerd en zijn dus iedere keer weer anders. Het feit dat de Flaming Undead Giant drie jaar na het verschijnen van de game nog gevonden is, roept voor veel spelers de vraag op hoeveel andere onbekende monsters er nog diep in de krochten van Bloodborne verstopt zitten.