Zelda: Breath of the Wild update introduceert Xenoblade Chronicles 2-uitrusting

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Zelda: Breath of the Wild update introduceert Xenoblade Chronicles 2-uitrusting

Zelda: Breath of the Wild kent vele verschillende soorten wapenuitrustingen. Vanaf 9 november komt hier weer een nieuwe set bij. Ditmaal zal dat in de stijl van Xenoblade Chronicles 2 zijn.

Link heeft in Zelda: Breath of the Wild genoeg om te kiezen wat betreft armor sets en maskers. Zo kan onze zwijgzame held bijvoorbeeld Zora’s set dragen, waardoor hij sneller kan zwemmen, of Midna’s Mask, die geen specifieke bonus heeft, maar ons natuurlijk wel laat terugdenken aan alle geweldige Zelda games uit het verleden. Ter ere van de aankomende lancering van Xenoblade Chronicles 2 krijgt Link vanaf 9 november de mogelijkheid om in de kleren van hoofdpersonage Rex stappen. Het enige wat je moet doen om deze set te krijgen, is de gratis update downloaden en via een sidequest de nieuwste toevoeging aan Link’s uitpuilende klerenkast bemachtigen.

Monolith, de ontwikkelaar van Xenoblade Chronicles 2 heeft meegeholpen met het creëren van Zelda: Breath of the Wild. Het is daarom ook passend dat we binnenkort met deze nieuwe set kunnen pronken. Wie nog niet aan Zelda is begonnen, maar wel nieuwsgierig is, kan hier onze review bekijken. Xenoblade Chronicles 2 zal vanaf 1 december verkrijgbaar zijn voor de Nintendo Switch.