Update verhelpt problemen met Switch-versie van Stardew Valley

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Update verhelpt problemen met Switch-versie van Stardew Valley

Sinds afgelopen oktober kunnen ook gamers met een Nintendo Switch genieten van boerderij-RPG Stardew Valley. Helaas had de Switch-versie van Stardew Valley te kampen met lange laadtijden en een aantal andere problemen. Ontwikkelaar Chucklefish heeft laten weten te werken aan een update die de problemen voor de Switch-versie verbetert.

De aankomende update voor Stardew Valley verschijnt op alle platformen, maar is vooral gericht op het verhelpen van de problemen van de Switch-versie. Dat heeft ontwikkelaar Chucklefish via Twitter laten weten. Zo is de duur van het opslaan van de game aanzienlijk verkort. Daarbij zijn ook de storende, krakende geluiden verholpen en crasht de Switch-versie van de game niet langer meer als je items in je inventaris mist.

Wanneer de update precies verschijnt, is op dit moment nog niet bekend. Naast de nieuwe update kunnen Stardew Valley-spelers ook uitkijken naar een multiplayer-modus, die het mogelijk maakt om de game met vier spelers tegelijk te spelen. De multiplayer komt eerst uit voor pc, vervolgens voor Nintendo Switch en pas daarna voor PlayStation 4 en Xbox One.