Octodad komt 9 november naar de Nintendo Switch

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Octodad komt 9 november naar de Nintendo Switch

Het leven van een octopus is niet makkelijk. Al helemaal niet als hij ook nog eens de schijn op moet houden een doodnormale vader van een mensengezin te zijn. In 2014 kropen we voor het eerst in de glibberige huid van de ongemakkelijke octopus. Vanaf 9 november kunnen ook mensen met een Nintendo Switch aan de slag met Octodad: Dadliest Catch.

Iedereens favoriete octopusvader komt op 9 november naar de Nintendo Switch. Dat heeft ontwikkelaar Young Horses Games vandaag via het onderstaande Twitterbericht laten weten. De Switch-versie van Octodad: Dadliest Catch is identiek aan de versie die in 2014 al voor pc, PlayStation 4 en Xbox One verscheen en gaat ongeveer 15 euro kosten.

Octodad: Dadliest Catch draait om de avonturen van een octopus die moet doen alsof hij een normaal mens is. Als vader van een gezin moet hij bovendien tijd met zijn gezin doorbrengen. Ondertussen kosten de makkelijkste taken hem de grootste moeite en moet hij zijn best doen om geen argwaan op te wekken bij andere mensen. De game verscheen in 2014 en is een vervolg op het uit 2010 stammende Octodad.