Vierde seizoen voegt twee nieuwe krijgers toe aan For Honor

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Vierde seizoen voegt twee nieuwe krijgers toe aan For Honor

Deze maand gaat het vierde seizoen van For Honor van start. Het seizoen heet Order & Havoc en voegt twee nieuwe krijgers, twee nieuwe maps en een nieuwe modus toe aan de game. Voor spelers die de game nog niet bezitten, is de game van 9 tot 12 november gratis speelbaar. Het nieuwe seizoen gaat dan vervolgens op 14 november van start.

Eén van de belangrijkste nieuwe toevoegingen van het vierde seizoen van For Honor komt in de vorm van twee nieuwe krijgers: Aramusha en de Shaman. Aramusha is een nieuwe hybride Samoeraikrijger die zich kenmerkt door snelle aanval- en verdedigingsmoves. De Shaman is een Viking-assassin die sterker wordt wanneer zijn tegenstander bloed verliest op het slagveld. De twee nieuwe krijgers zijn vanaf 14 november beschikbaar voor season pass eigenaars en kunnen vanaf 21 november door iedereen aangeschaft worden voor 15.000 steel.

Daarnaast krijgt For Honor met Tribute een nieuwe vier-tegen-vier-modus. Tribute draait om het verzamelen van offers en stelt teamwork centraal. Later in het seizoen wordt ook nog de Ranked Dominion-modus toegevoegd. Tot slot komen er ook twee nieuwe maps naar de game: Market Town en Gauntlet. Beide maps zijn vanaf 14 november voor alle For Honor-spelers gratis verkrijgbaar.