Xbox Games with Gold van november bekendgemaakt

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Xbox Games with Gold van november bekendgemaakt

Oktober zit er bijna op en dat betekent dat er weer nieuwe Xbox Games with Gold op de rol staan. Fans van Telltale worden verwend met de point and click adventure game Tales of the Borderlands. Daarnaast zitten er nog een nieuwe titel en twee mooie games van de Xbox 360 bij het gratis aanbod van november.

Elke maand zijn er voor abonnees van Xbox Live vier games gratis te spelen. Deze maand zijn dat Tales from the Borderlands (Xbox One), Trackmania Turbo (Xbox One), Nights into Dreams (Xbox 360) en Deadfall Adventure (Xbox 360). De games van vorige maand verdwijnen weer uit de selectie, dus zorg dat je ze voor die tijd aan je Xbox-account hebt toegevoegd.

Tales from the Borderlands

Telltale staat inmiddels bekend om hun games waarbij je keuzes moet maken in het verhaal. Elke keuze heeft weer een gevolg voor bepaalde situaties. Met Tales from the Borderlands verkennen we de wereld die de eerste twee Borderlands-games hebben opgezet. De game heeft genoeg herkenbare karakters uit de andere delen overgenomen, maar voegt ook unieke nieuwe karakters toe. De game is te downloaden van 16 november tot 15 december.

Trackmania Turbo

Op meer dan tweehonderd banen op vier verschillende locaties moet jij je tegenstanders te snel af zijn. In de gebieden van Rollercoaster Lagoon, International Stadium, Canyon Grand Drift en Valley Down & Dirty kun jij weer je beste stunts laten zien. De game ondersteunt multiplayer voor vier spelers tegelijkertijd en je hebt de mogelijkheid om eigen banen te creëren en deze te delen met andere spelers. Trackmania Turbo is te downloaden van 1 november tot 30 november.

Nights into Dreams

In Nights into Dreams bestuur je een van de twee karakters om zogeheten Ideya’s te verzamelen die in de droomwereld Nightopia verspreid liggen. Ideya’s zijn kristallen die een gedeelte van een droom moeten voorstellen. Naast de ren- en loopscènes zijn er ook scènes waarin gevlogen wordt. Door bepaalde bewegingen te maken met de analoge stick zijn er verschillende mogelijkheden. Een ander uniek aspect zijn de inwoners van de droomwereld, de Nightopians. De speler kan tot op zekere hoogte contact leggen met deze wezens. Nights into Dreams is van 1 november tot 15 november beschikbaar.

Deadfall Adventure

Deadfall Adventures is een first person action-adventure game. Je speelt als schatzoeker en de game speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. Als schatzoeker krijg je het aan de stok met Nazi’s en vijanden met superkrachten. Hierbij doorzoek je omgevingen als Egypte, Noordpoolgebieden en de Maya tempels. Bij het vinden van geheime schatten worden je HP en Stamina vergroot. De game is van 16 november tot 30 november.