L.A. Noire-trailer toont game in 4K

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
L.A. Noire-trailer toont game in 4K

Dat L.A. Noire een nieuwe uitgave krijgt, is al even bekend en ook dat de game is opgepoetst naar 4K werd al aangekondigd. Vandaag gooide Rockstar een trailer de wereld in met daarin de eerste oude beelden in de hogere resolutie, zodat je al een korte indruk hebt van wat je te wachten staat.

De detective-game L.A. Noire krijgt een nieuwe release voor PlayStation 4 en Xbox One. Beiden ondersteunen de 4K-resoluties van de game, mits je natuurlijk de krachtigere varianten van de consoles hebt. Daarnaast komt de game ook uit voor de Nintendo Switch, maar dan wel in de lagere, ‘gewone’ HD-resolutie.

https://www.youtube.com/watch?v=Fvo_fKV8D3I

In L.A. Noire speel je een detective in het Los Angeles van 1947 en los je moorden op die in de stad plaatsvinden. De naam van de game is ontleend aan de film noir-stijl, waar de game het crime-thema uit heeft overgenomen. Gelukkig is de game zelf wel gewoon in kleur.

Op 14 november komt L.A. Noire uit voor Switch, PlayStation 4 en Xbox One. De game verscheen in 2011 reeds voor PlayStation 3 en Xbox 360.