Injustice 2 komt naar de pc

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Injustice 2 komt naar de pc

Een half jaar na de release van Injustice 2 voor Xbox One en PlayStation 4 kondigt uitgever Warner Bros. aan dat we Injustice 2 binnenkort ook op de pc kunnen spelen.

Injustice 2 maakte een bijzonder goede indruk op Kevin, zoals je in zijn review kunt lezen. Het viel dan ook te verwachten dat het vechtspel in het DC-universum uiteindelijk naar de pc zou komen. Een precieze datum is nog niet bekendgemaakt, maar het is wel duidelijk dat Injustice 2 deze herfst nog verschijnt via Steam en Windows Store. Op woensdag 25 oktober gaat de open bèta van start en krijgen we de kans om de game alvast te spelen. De pc-versie van Injustice 2 zal worden gemaakt door het Poolse bedrijf QLOC, die eerder ook Mortal Kombat XL naar pc heeft overgezet.

Warner Bros. heeft een slecht verleden als het gaat om pc-games. In 2015 faalde de pc-versie van Batman Arkham Knight zo desastreus dat Warner Bros. het spel uit de markt haalde. Laten we hopen dat Warner Bros. hiervan geleerd heeft en ervoor zorgt dat de lancering deze keer wel soepel verloopt.