Xbox One X nu te pre-orderen, inclusief Project Scorpio-editie

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Xbox One X nu te pre-orderen, inclusief Project Scorpio-editie

Tijdens Xbox @ gamescom Live heeft Microsoft aangekondigd dat de Xbox One X vanaf heden te pre-orderen is. Daarbij zullen er verschillende edities beschikbaar zijn, waaronder een gelimiteerde Xbox One X Project Scorpio-editie.

Tijdens een livestream in de aanloop naar gamescom kondigde Microsoft de pre-orders voor de console aan. Daarbij is de Project Scorpio-versie de meest gelimiteerde. Deze versie heeft een speciale finish, inclusief de Project Scorpio-naam op de console en controller. Daarnaast wordt deze versie standaard geleverd met een stand om je console rechtop te zetten.

Daarnaast kondigde Microsoft nog twee Xbox One S-bundels aan. Een daarvan gaat om Middle-earth: Shadow of War. Hierbij gaat het om de 500 GB of 1 TB-versie van de console met de game. Ook komt er een bijzondere Minecraft-bundel met daarin een unieke Minecraft Xbox One S en bijpassende controller.

Tijdens de livestream kondigde Microsoft ook nog aan dat het Xbox Design Lab vanaf vandaag in twintig nieuwe Europese landen beschikbaar is, waaronder Nederland. Daardoor kun je vanaf heden volledig je eigen Xbox One-controller laten maken.