Uitbreiding voor Guild Wars 2 aangekondigd: Path of Fire

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Uitbreiding voor Guild Wars 2 aangekondigd: Path of Fire

Guild Wars 2 gaat alweer een slordige vijf jaar mee en krijgt opnieuw een nieuwe uitbreiding: Path of Fire. In deze nieuwe expansion reizen spelers naar de Crystal Desert waar een berg nieuwe content op hen ligt te wachten.

Path of Fire introduceert de nieuwe zone Crystal Desert, waar veteranen van de serie al eens geweest zijn in de eerste Guild Wars. De zone heeft de tand des tijds doorstaan, maar heeft de nodige ontwikkelingen doorgemaakt in de 250 jaar sinds het eerste deel. In deze woestijn moet er gejaagd worden op de god Balthazar, die de nodige tumult veroorzaakt.

Naast de nieuwe zones gaan ook de mounts op de schop. De vervoersmiddelen zijn er niet langer om alleen van A naar B te reizen, maar ook om spelers bij te staan in hun avonturen. Denk aan het verder kunnen springen om toegang te krijgen tot moeilijk bereikbare plekken. Naast de bijzondere mounts krijgen alle professions ook een nieuwe specialisatie. Voor alle vrijgegeven details kun je onderstaande gameplayvideo checken.

Guild Wars 2: Path of Fire komt uit op 22 september dit jaar. De uitbreiding volgt het buy-to-play model van Guild Wars 2, waarbij je eenmalig $29,99 betaalt (de europrijs zal er niet ver vanaf liggen) en vervolgens zonder bijkomende kosten kunt spelen.